Cum se face sucul de rosii cu busuioc

de RuxyRux in Bulion, 16 Oct 2011 | 10335 vizualizari

 

Cum se face sucul de rosii cu busuioc. Delicios adaugat la orice fel de mancare!

 

INGREDIENTE

  • 12 kg rosii( eu am avut mari, grase, sanatoase de Izbiceni)
  • 9 linguri de zahar
  • 6 linguri de sare
  • 3 linguri de busuioc uscat maruntit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii cu busuioc:

. Cum se face sucul de rosii cu busuiocSpalam bine si curatam rosiile, le taiem pe jumatate si le punem la un blender foarte puternic. 

Punem compozitia in vas pe foc si lasam sa fiarba in jur de 30 de minute( eu le-am fiert la Zepter( astfel ca timpul s-a redus), adaugam sarea, zaharul si busuiocul si-l turnam dupa ce se mai raceste putin in borcane sterilizate.( eu le-am oparit). Dam la rece.

Delicios la supe, spaghete, mancare si chiar servit la pizza!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

RuxyRux 1

18.10.2011, 16:02

Multumesc Kammyyy

Lau 1

23.10.2011, 17:08

bun

RuxyRux 1

23.10.2011, 17:55

Multumesc Lau...chiar a iesit nemaipomenit de bun...il pun la supe si la paste si la alte feluri de mancare....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii